Sneeuwklokjes en ijskristallen

Mocht u binnenkort de kerstspullen weer opruimen en de ruimte voelt kaal aan. Plaats dan deze leuke sneeuwklokjes. Een vrolijk begin van het jaar.

Nodig:

  • Knutselhoutjes 
  • houtlijm
  • spuitbus lak fluo roze
  • spuitbus lak fluo oranje
  • spuitbus lak blauw
  • dubbelzijdig tape

Tijd

Circa 20 minuten per hanger

Werkwijze
Leg de stokjes op de grond en maak er verschillende (sneeuwvlok)vormen mee. Pas als de vormen helemaal kloppen, begin je met het vastlijmen van de stokjes. Zorg daarbij dat de stokjes elkaar volledig raken, dus probeer niet twee stokjes half op een ander stokje te plakken, maar plak de stokjes echt over elkaar heen. Spuit de vormen in de gewenste kleur. Voor het beste resultaat breng je meerdere lagen verf aan. Laat tussendoor even drogen. Hang de vormen aan de muur met kleine stukjes dubbelzijdig tape.