Het huishouden is meestal niet het leukste klusje. Toch krijg je een voldaan gevoel, wanneer alles er weer spik en span uitziet. Zeker raamdecoratie heeft af en toe een opfrisbeurt nodig.

  • Zonder sopje werkt het snelste, kies bv voor Swiffer Duster. Ook het gebruik van de stofzuiger met een zachte ronde borstel is een goede optie. Je kunt ook kiezen voor het gebruik van twee washandjes, aan elke hand een en je bent zo klaar.
  • In de buitenlucht hangen , is een optie wanneer je echt voor gemak gaat. Demonteer je jaloezie en hang deze buiten aan de waslijn. Ontvetter van bv Dasty licht op spuiten, even laten intrekken en afspoelen met de tuinslang. Dit kun je alleen toepassen bij jaloezieën. Laten drogen en de jaloezieën zijn weer lekker fris.
  • In bad, een optie bij slecht weer. Gebruik lauwwarm water en biotex. De jaloezie een half uurtje laten weken en daarna goed afspoelen. het drogen kan waar nodig met een zachte doek, om wateraanslag te voorkomen.

Laat het voorjaar maar komen!!