Antibacteriële stoffen

Een schoon huis met antibacteriële gordijnen

Als we de afgelopen tijd íéts hebben geleerd, is het hóé belangrijk hygiëne is. En hoe belangrijk het is om gezond te blijven. We hebben ons gedrag aan moeten passen aan de omstandigheden waarmee we geconfronteerd worden in de wereld. We hebben weer opnieuw leren kijken naar zaken die waardevol voor ons zijn. En we hebben herontdekt hoe belangrijk thuis is. Thuis is een plek om te genieten, om uit te rusten, en tegenwoordig ook om te werken. Nog nooit zijn we zo massaal aan de slag gegaan om het thuis gezellig te maken. Poetsen.. opruimen.. álles voor een fris en hygiënisch huis!

Antibacteriële gordijnen, hoe het werkt

Gordijnen worden net als andere interieurstoffen aangeraakt, bijvoorbeeld bij het open- en dichtdoen. Bovendien kunnen ze in contact komen met de vloer, de hond loopt er langs of de kinderen verstoppen zich erachter. Het is onvermijdelijk dat er bacteriën en schimmels aan de stof hechten.

De antibacteriële gordijnen van A House of Happiness hebben een milieuvriendelijke beschermlaag die ervoor zorgt dat bacteriën en schimmels binnen 24 uur worden geïnactiveerd, om zo verspreiding van bacteriën en schimmels tegen te gaan. Bovendien zorgt de beschermlaag ervoor dat er minder snel vlekken of nare geurtjes in je gordijnen komen. De antibacteriële gordijnen zijn gemakkelijk schoon te houden, want de beschermlaag blijft ook werken nadat je de gordijnen hebt gewassen. Er komen geen schadelijke stoffen in het water terecht bij het wassen. Wel zo prettig.

Lange levensduur

We zijn ontzettend trots op deze gerecyclede en GRS- & Oekotex-gecertificeerde antibacteriële gordijnstoffen! Ze zijn een prachtige aanvulling voor je interieur vanwege de karaktervolle uitstraling en de eigentijdse kleuren. Naast dat ze privacy bieden en het minder hol klinkt in huis, is het bovendien heel fijn om te weten dat je met deze gordijnen een gezonder leefklimaat in je huis creëert en ze een langere levensduur hebben.

Wel zo duurzaam!


Terug naar onze gordijn collecties...