Behang

Trends in de mode hebben tegenwoordig een enorme invloed op het interieur. Je ziet dit terug in de dessins en het kleurgebruik van stoffen en accessoires maar ook in behang!

Behangen is in!

De woonbladen besteden veel aandacht aan de revival van het behang. Tegenwoordig heeft behang voornamelijk een decoratieve functie. Bij ons vindt u meer dan 200 verschillende behangcollecties van topmerken. Daarnaast beschikken wij over een zeer ruime collectie voorraad behang.

U kunt gerust eens vrijblijvend binnenlopen bij Vloeren en Interieur Noordwolde om u goed te laten adviseren door een van de onze medewerkers. Wij vertellen u graag over de actuele behangcollecties. Ook kunt u één van onze vele behangboeken of behangrollen mee naar huis nemen zodat u er van verzekerd zult zijn dat u de juiste keuze maakt.

Behangen is lastig?

Dit is een opmerking die tot het verleden kan behoren. Wij hebben een ruime keuze in vliesbehang. Hierbij smeer je niet meer het behang in maar juist de muur. Vervolgens plak je de droge, op maat gesneden behangbanen op de ingelijmde wand. Hierna kun je schuiven totdat het behang precies op de juiste plaats zit. Daarna het behang aandrukken, reststukken afsnijden en het resultaat mag er zijn!