Dessin Behang

Behang waar jij je persoonlijke touch in terug kunt laten komen, dessins op het behang! Het assortiment is erg ruim. Er zit dus gegarandeerd iets bij naar jouw smaak. Ben je een uitbundig en blij persoon? Dan is kleurrijk, een bijzondere print of strepen misschien wel iets voor jou. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bloemenmotief.

Behang kiezen?

Heb je een prachtig dessin behang op het oog? Houd dan wel rekening met het vertrek,  die je wilt gaan behangen. Met dessin behang kun je namelijk de sfeer en de ruimte van een kamer beïnvloeden. Wil je dat de ruimte groter lijkt? Kies dan voor lichte kleuren. Donkere kleuren maken de ruimte juist kleiner en knusser. Dit is ideaal voor grote ruimtes die je wat meer gezelligheid wil geven.

Buiten de kleur moet er ook na worden gedacht over de print. Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie benadrukken. Heb je een groot behangpatroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een behang met een kleiner patroon kiezen.

Uiteraard helpen we je graag met je keuze, zodat je lang plezier hebt van het uitgekozen dessin.


Terug naar ons behang...