Prachtige gordijnstoffen

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen. Niet alleen als sfeermaker of als decoratief item kan een gordijn nuttig zijn, een gordijn kan er ook voor zorgen dat de galm uit je nieuwe huis verdwijnt.

Wij hebben ook stoffen met een meerwaarde.  U kende wellicht de verduisterende gordijnen, maar er is meer. Zo hebben we vlamwerende, isolerende en akoestische stoffen, maar ook stoffen die gemaakt zijn van PET flessen. Deze zijn dus écht duurzaam! En alsof, dat nog niet genoeg is, we hebben inmiddels ook de keuze uit Circulaire Gordijnen, Luchtzuiverende Gordijnen en Antibacteriële Gordijnen. **NIEUW** Bio based gordijnen, de stoffen met het bio-based label zijn 100% samengesteld uit milieuvriendelijke vezels (wol, vlas, linnen, bamboe en katoen), waardoor ze niet alleen een elegantie toevoegen aan je interieur, maar ook eenvoudig recyclebaar zijn. Met een focus op een groenere toekomst, kan je de keus maken die zowel stijlvol als eco bewust is.  Dus niet alleen de stoffen en kleuren doen er toe, maar ook deze aanvullende eigenschappen maken onze gordijnen een meerwaarde in uw huis.

Kies een gordijn met de eigenschap die jouw ruimte nodig heeft, of laat de stof naar jouw keuze met deze eigenschap voeren. Ontdek de mogelijkheden!

Wij tonen u graag de vele mogelijkheden van ophangen en confectioneren van deze stoffen. Op deze manier, kunt u lang genieten van uw gordijnen. Een goed deskundig interieuradvies op uw woonwensen is de sleutel tot het beste resultaat!

Vanzelfsprekend helpt Vloeren en Interieur Noordwolde met het opmeten en plaatsen van al uw gordijnen. Door onze jarenlange ervaring kunt u deze klus gerust aan ons overlaten.

Gordijn Collecties

We onderscheiden een aantal stijlen in ons aanbod in gordijnstoffen.

Classic Red
Hello Yellow
Happy Blues
Urban Jungle
Wit, witter, witst
Kinderkamer