Gordijnen

Bij het inrichten van uw woning spreekt uw persoonlijke smaak. Met uw eigen stijl en creativiteit bepaalt u de sfeer waarin u zich thuis voelt.

Persoonlijke sfeer

Persoonlijke sferen gecombineerd met een tijdloze natuurlijke uitstraling brengen rust en gevoel in uw huis. Gordijnen in huis zijn vaak de finishing touch van uw interieur en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. De keuze hiervan is dan ook niet altijd even gemakkelijk.

Met gordijnstoffen is tegenwoordig van alles mogelijk, diverse kwaliteiten met een breed kleur scala zowel op het gebied van kamerhoog of 140 cm breed stoffen. Ook de wijze van ophangen en confectioneren is mede bepalend. Of het nu een klassieke, moderne of rustieke inrichting betreft. Samen met u probeert Vloeren en Interieur het sfeerbeeld te scheppen, wat bij uw persoonlijke interieur past.


Prachtige gordijnstoffen

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen. Wij tonen u graag de vele mogelijkheden van ophangen en confectioneren. Een goed deskundig interieuradvies op uw woonwensen is de sleutel tot het beste resultaat!

De stoffen kunt u bij ons in de winkel bestellen, maar ook online in de webshop.

Vanzelfsprekend helpt Vloeren en Interieur Noordwolde met het opmeten en plaatsen van al uw gordijnen. Door onze jarenlange ervaring kunt u deze klus gerust aan ons overlaten.