Interieur...

Het interieur heeft en krijgt steeds meer belangstelling. Trends, kleuren en materialen om je interieur te verfraaien naar eigen smaak, volgen elkaar razend snel op. Om te begrijpen hoe je een ruimte het beste kan inrichten, moet je rekening houden met veel zaken. Zoals daglicht, maten van de meubels, looplijnen, materiaalkeuzes, effect van kleur enz.

Interieuradvies

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, we helpen je graag met persoonlijk advies. We staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes.   

Met ons assortiment vloerenraamdecoratiegordijnenverf & behang heb je keuze genoeg als het gaat om producten. Daarin heb je ook nog keuzes in verschillende kleuren, stijlen, en uitvoeringen.

Uiteraard helpen we je graag met alle keuzes. Er komt al genoeg op je af bij de verhuizing en/of verbouwing. Van kleuradvies, inrichting, accessoires, we denken graag met je mee. Zodat je huis, echt als een thuis aan gaat voelen.

Advies

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Met onze technische kennis, kunnen we je op het gebied van montage een grote stap op weg helpen.