Interieur...

Het interieur heeft en krijgt steeds meer belangstelling. Trends, kleuren en materialen om je interieur te verfraaien naar eigen smaak, volgen elkaar razend snel op. Om te begrijpen hoe je een ruimte het beste kan inrichten, moet je rekening houden met veel zaken. Zoals daglicht, maten van de meubels, looplijnen, materiaalkeuzes, effect van kleur enz.

Interieuradvies

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, we helpen je graag met persoonlijk advies. We staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes.   

Met ons assortiment vloerenraamdecoratiegordijnenverf & behang heb je keuze genoeg als het gaat om producten. Daarin heb je ook nog keuzes in allerlei kleuren, stijlen, structuren en materialen. Maar hoe combineer je de kleur van je vloer met de kleur van je raamdecoratie? En welk behang is de juiste voor net dat donkere hoekje in de kamer?

Vanaf de eerste gesprek tot en met de uiteindelijke montage. We denken met je mee, van ideeën over welke kleur gordijnen past bij de kleur van de bank tot de laatste trends op het gebied van verf en behang.

Advies

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Wat past het het beste bij elkaar ? Wat past bij je woonsituatie? We denken graag met je mee.