Interieur...

Het interieur heeft en krijgt steeds meer belangstelling. Trends, kleuren en materialen om je interieur te verfraaien naar eigen smaak, volgen elkaar razend snel op. Om te begrijpen hoe je een ruimte het beste kan inrichten, moet je rekening houden met veel zaken. Zoals daglicht, maten van de meubels, looplijnen, materiaalkeuzes, effect van kleur enz.

Interieuradvies

Bij aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, kan je wellicht interieuradvies gebruiken. We hebben een brede, actuele productkennis en staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes. En stellen, samen met jou, een geheel plan op.  

 

Bijblijven

Met ons assortiment vloerenraamdecoratiegordijnenverf & behang heb je keuze genoeg als het gaat om producten. Daarin heb je ook nog keuzes in allerlei kleuren, stijlen, structuren en materialen. Maar hoe combineer je de kleur van je vloer met de kleur van je raamdecoratie? Of welk behang past het beste in een industrieel interieur?

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van stylingadvies. En dat advies gaat ver, van tips over welke kleur gordijnen past bij je cognac kleur bank tot de laatste trends op het gebied van verf en behang. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen we dat je nieuwe aanschaf precies past op de plek en in je interieur.

We  zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. ‘Bijblijven’ vinden we erg belangrijk. Kom ideeën opdoen!

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Wat past het het beste bij elkaar en waar heb je op lange termijn het meeste profijt van? Wij geven je de tips om je te laten genieten in een huis dat af is!