Interieur...

Het interieur heeft en krijgt steeds meer belangstelling. Trends, kleuren en materialen om je interieur te verfraaien naar eigen smaak, volgen elkaar razend snel op. Om te begrijpen hoe je een ruimte het beste kan inrichten, moet je rekening houden met veel zaken. Zoals daglicht, maten van de meubels, looplijnen, materiaalkeuzes, effect van kleur enz.

In 2023 zullen aardse bruintinten, beige en terracotta’s een vleugje warmte introduceren. Roodbruine en bruine tinten zullen een topkeuze zijn voor de herfst en wintertrends en zetten meteen een warme woonsfeer neer.

Dat accessoires, meubels en materialen vaak organisch, rond en natuurlijk zijn, zien we al een tijdje. In 2023 richten we ons huis bewuster in en waarderen we duurzaamheid en kwaliteit meer. Dat uit zich in het hergebruiken van spullen. We nemen vaker een stapje terug en creëren een veilige thuishaven, waarin we heerlijk tot rust komen. Een teveel aan prikkels leidt ons af van dit doel, dus verlangen we naar less is more.

Interieuradvies

Uiteraard verdiepen we ons regelmatig in de nieuwste woontrends. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, we helpen je graag met persoonlijk advies. We staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes.  We hebben keuze genoeg als het gaat om producten. Daarin heb je ook nog keuzes in verschillende kleuren, stijlen, en uitvoeringen. 

Met ons assortiment

Uiteraard helpen we je graag met alle keuzes. Er komt al genoeg op je af bij de verhuizing en/of verbouwing. Van kleuradvies, inrichting, accessoires, we denken graag met je mee. Zodat je huis, echt als een thuis aan gaat voelen.

Advies

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Met onze technische kennis, kunnen we je op het gebied van montage een grote stap op weg helpen.