Kinderkamer

Met onze duurzame kindercollectie kun je alle kanten op. Speel er lustig op los met kleurige stoffen en vrolijke patronen. Gordijnstof Cloud is gemaakt van gerecycled materiaal, maar heeft ook een isolerende en geluiddempende functie.

Voor een goede akoestiek, kunnen geluidsdempende gordijnen prettig zijn. Sommige stoffen zijn standaard zeer dempend (dit kun je zijn bij de specificaties) of je kunt ze zelf goed geluidsdempend maken door ze te voeren.

In de zomer is het langer licht dan dat je wilt dat je kleintje wakker is. Kies dan voor verduisterende gordijnen. Ook hierbij geldt, een heel aantal van deze gordijnen heeft deze eigenschap. Heeft een stof deze eigenschap nog niet, laat ze dan verduisterend voeren. Altijd handig!

Kies voor een verduisterend vouwgordijn als je kind overdag slaapt of vroeg wakker is. Gordijn Penguïn is tweezijdig te gebruiken, dubbel zo leuk! Op de voorkant staan pinguïns afgebeeld en op de achterkant sterretjes. Personaliseer je gordijnen met de unieke Happy Lock afwerking. Kies voor stoer antraciet grijs, fris wit of vrolijk oranje. Op de foto zie je de oranje variant. Ook leuk, het bijpassende Penguïn kussen.


Terug naar onze gordijn collecties...