Laminaatvloeren

Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap in het creëren van een bijzonder wooninterieur. Een vloer die past bij je stijl en je leven. Onze laminaatvloeren hebben alles wat je maar wenst. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vind je zeker en vast de vloer van je leven.

Wat kunnen we u aanbieden

Vaak wordt de zogenaamde ‘vijfde wand’ in een kamer over het hoofd gezien. Als je het echter goed aanpakt, kan deze wand je woning nochtans omtoveren tot een goed ontworpen meesterstuk. En een goede aanpak is precies waar we voor staan. We hebben vloeren met een  hout- en steendessins, deze dessins zorgen, dat hetnet echt lijken. Ons doel? Jouw huis omtoveren tot een echte droomwoning.

Door zijn goede eigenschappen (makkelijk te installeren, eenvoudig in onderhoud) is laminaat een van de meest gevraagde vloeren. We nemen het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.

Uiteraard hebben we bij Vloeren en Interieur Noordwolde een compleet assortiment met vele keuzemogelijkheden. Onze nieuwste collectie is geleverd, waardoor we nu officieel dealer zijn van @Quickstep. We hebben keuze uit, meer dan 80 soorten. Kortom, er zit altijd een vloer bij, van uw keuze.

Ook vind u hier een kort legadvies, zodat ook de doe-het-zelfer zich thuis bij ons voelt. Besteed u deze klus liever uit, dan leggen we de vloer graag voor u.

LEGADVIES


Terug naar onze vloeren...