Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Dit komt door de vele productplussen van laminaatvloeren. Door de sterk verbeterde decoren, is een laminaatvloer vandaag de dag nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, komen er voortdurend nieuwe vloeren die naturel en authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details.

Wat kunnen we u aanbieden

Laminaat bevat vaak een houtmotief, maar laminaat is ook verkrijgbaar als ‘tegel’, in specifieke kleuren of met een fantasiedessin. De bovenste laag is een slijtvaste laag van kunststof, daaronder zit het dessin (meestal dus met een houtstructuur), daaronder een laag van hout(snippers) waarop de eerste twee lagen zijn vastgelijmd en onderaan een kruislings gelijmde laag van hout. Deze twee laatste (dikke) lagen zorgen er voor dat het laminaat stabiel blijft.

Door zijn goede eigenschappen (makkelijk te installeren, eenvoudig in onderhoud) is laminaat een van de meest gevraagde vloeren. We nemen het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.

Uiteraard hebben we bij Vloeren en Interieur Noordwolde een compleet assortiment met vele keuzemogelijkheden. Onze nieuwste collectie is geleverd, waardoor we nu officieel dealer zijn van @Quickstep. We hebben keuze uit, meer dan 80 soorten. Kortom, er zit altijd een vloer bij, van uw keuze.

Ook vind u hier een kort legadvies, zodat ook de doe-het-zelfer zich thuis bij ons voelt. Besteed u deze klus liever uit, dan leggen we de vloer graag voor u.

LEGADVIES


Terug naar onze vloeren...