Megaview

NIEUW Megaview. Het innovatieve MegaView™ systeem is gebaseerd op de welbekende 25 mm brede Horizontale Jaloezie, waarbij een technologie wordt gebruikt die twee lamellen op elkaar ‘plakt’ bij het openen, waardoor er meer uitzicht wordt gecreëerd. De Jaloezieën sluiten zoals u dat verwacht van onze horizontale Jaloezieën: u kunt de lichtinval en uw privacy optimaal regelen.

Horizontale jaloezieën bestaan uit lamellen die kunnen kantelen om de lichtinval te reguleren.

Wil je én extra zicht vanuit de kamer naar buiten, maar juist ook extra privacy? Dat lijkt een lastige combinatie, maar de MegaView® Horizontale Jaloezieën bieden de perfecte oplossing.

Als je mooi in de bossen woont, of een prachtig stads uitzicht hebt vanuit je huis, dan mag er best naar buiten gekeken worden. Maar het is ook wel lekker om ’s avonds de donkerte buiten te kunnen sluiten. Om extra te genieten van je mooie uitzicht, maar niet in te leveren op je privacy, is het MegaView® Horizontale Jaloezieën ontwikkeld.

Slim systeem
De lamellen zijn even breed als de welbekende 25mm Horizontale Jaloezieën. Ook de manier van sluiten is hetzelfde. Het vernuft van dit systeem zit in de manier van openvouwen. Waar normaliter de lamellen ieder voor zich kantelen bij het openen, ‘plakt’ het MegaView®-systeem twee lamellen bij elkaar. Het zicht naar buiten wordt hierdoor dus dubbel zo groot. Hierdoor kun je lichtinval en privacy optimaal regelen.


Terug naar raamdecoraties...