Plissé & Duette®shades

Plissé & Duette®; de gordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling

De Duette® shades heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette® shades lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.
De Plissé en Duette® shades zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire top-down uitvoering (afbeelding linksonder), waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een kompleet horizontale plaatsing. Sommige stoffen zijn voorzien van Topar en Dustblockcoating.
Een bijzondere variant is de Duette® FIXÉ. De 32 mm brede plooien zijn aan de voorzijde gefixeerd, waardoor de achterzijde vlak hangt.


Terug naar raamdecoraties...