Raamdecoratie

Zon, schaduw, licht en donker; iedereen heeft er iets mee. Zonlicht heeft iedereen nodig en hiermee spelen we graag. Een zachte filtering of juist de verduistering, met raamdecoratie wordt de lichtinval in de woning beïnvloed en de zon geweerd. Voor iedere ruimte is er een oplossing. Raamdecoratie maakt uw huis af.

Enorme keuzemogelijkheden

Waar de keuze vroeger regelmatig beperkt bleef tot een rolgordijn of jaloezie zijn de mogelijkheden van tegenwoordig enorm. Naast de traditionele raamdecoratie bieden wij u ook een ruim assortiment met schitterende nieuwe producten. Het gehele assortiment bestaat uit onder andere de volgende producten:

Rolgordijnen
Horizontale Jaloezieën
Houten Jaloezieën
Shutters
Megaview
Verticale Jaloezieën
Multishades
Plissé en Duette®shades
Vouwgordijnen
Gordijnen

Uiteraard zijn al deze producten te verkrijgen in meer dan 1000 verschillende kleuren en dessins. Mogelijkheden genoeg. We werken met een Nederlands topmerk:  Multisol. We komen graag vrijblijvend bij u langs om een persoonlijk advies aan u te geven. Uiteraard meten we ook de juiste maten voor u op, zodat u een echt maatwerkproduct ontvangt. Komt u gerust langs voor een passend advies bij Vloeren en Interieur Noordwolde