Raamhor

Insectenwering voor een raamhor wordt in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Al onze raamhorren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kunnen onze horren altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Gelukkig maken we altijd maatwerk!

Dakraam

Vaak onder een schuine hoek geplaatst raam dat kan kantelen. Het scharnier zit over het algemeen in het midden. De hor kan gemonteerd worden op de aftimmering, zo kan het raam geopend worden tot het horgaas.

Draai-kiep-raam

Er zijn 3 typen draai- kiepramen, soms ook wel kiep-/kantelramen genoemd: van aluminium, hout of kunststof. Omdat deze altijd naar binnen scharnieren komt de hor altijd aan de buitenzijde te zitten. De meestverkochte hor voor draaikiepramen is de inklemhor (ook wel inzethor genoemd).

Draai-raam

Deze raamtypen draaien naar binnen of naar buiten open. Voor raamdecoratie kan dat een probleem zijn, maar gelukkig niet voor horren. We hebben voor beide situaties een prima oplossing.


Keer terug naar onze Horren