Rolgordijnen

In onze collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden.

Een modern gestyled rolgordijn voor de keuken, een vrolijk print in de kinderkamer of sfeervolle gordijnen in de huiskamer- het kan allemaal.

Rolgordijnen, de meest populaire vorm van raamdecoratie

Door de bijna oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins, kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Bediening van de  rolgordijnen geschiedt  door middel van een kunststof bedieningsketting of een softraise veersysteem. Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Voor het dakraam monteert u het rolgordijn in een lichtdichte cassette.

Uiteraard komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies. We hebben ook diverse voorbeelden hangen in onze winkel, Vloeren en Interieur Noordwolde, waardoor u een juiste beleving krijgt van dit mooie product.


Terug naar raamdecoraties...