Shutters

Shutters voor iedere woonruimte

Shutters zijn een echte meerwaarde voor je huis. Shutters, ook wel luiken of raamshutters genoemd, geven sfeer aan iedere woonruimte en zorgen voor voldoende privacy. Doordat shutters op maat worden gemaakt en in een frame worden gemonteerd passen deze altijd perfect op ieder raam. Hierdoor geven shutters een stijlvolle uitstraling.

Onze shutters zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes: 63 mm, 76 mm, 89 mm en 114 mm. Hoe breder de lamel, hoe meer zicht je naar buiten hebt en hoe meer licht er naar binnen komt. Standaard worden shutters in een recht frame gemonteerd, maar je kunt ze ook op een vouwrail laten plaatsen. Onze shutters bedien je met een bedieningslat, maar tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor verborgen bediening. Heb je een rond of schuin raam? Ook daar kunnen shutters op maat voor worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 Muren zijn nooit helemaal recht, zelfs niet in een nieuwbouwhuis. Daarom worden de shutters bij u thuis eerst nauwkeurig ingemeten. Shutters kunnen op het kozijn , in de dag en op de dag geplaatst worden. Wij  gaan met u in overleg bepalen welke montagevorm het beste geschikt is.

Wij komen, daarom graag bij u thuis om de situatie te beoordelen en zorg te dragen voor het opmeten en naderhand monteren van uw shutters.


Terug naar raamdecoraties...