Verticale Jaloezieën

Je ziet lamellen / verticale jaloezieën steeds vaker in kantoren en hierdoor krijgen ze een zakelijke uitstralingen. Alleen zijn lamellen door de vele soorten en dessins ook goed toe te passen in woningen. Zelfs voor grote ramen, in aparte vormen en voor vochtige ruimtes.

Lamellen zijn verticale panelen en behoort tot één van de bekendste raamdecoratie producten.

De verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

In de collectie verticale jaloezieën vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Onze lamellen zijn leverbaar 50,52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte en in verschillende structuren. Tevens hebben wij recent onze stijlvolle 250 mm panels geïntroduceerd.


Terug naar raamdecoraties...