Circulaire stoffen

‘Afval’ is voor de meeste mensen letterlijk een smerig woord. Het moment wanneer een product zijn houdbaarheid is gepasseerd en we het maar weggooien. Afval, troep, waste. Maar waarom eigenlijk? Bij A House of Happiness kijken we verder. Van snijafval uit onze eigen productie hebben wij de Cirtain lijn ontwikkeld. Waar de meeste mensen deze materialen al hadden afgeschreven, hebben wij het een nieuw leven gegeven, het omgezet naar een product waarmee jij van je huis een thuis kan maken. Een product waarmee jij je dag begint en weer afsluit, elke dag. Een innovatieve collectie van circulaire gordijnen zoals; de Circular, de Circulight, de Circuleaf en de Circuloft. Elke meter stof is uniek en verteld zijn eigen verhaal!

Gordijn Circular

De naam zegt het al, een innovatief circulair gordijn waarmee we de wereld een stukje mooier maken. Circular komt goed tot z’n recht op een stoere ring maar is uiteraard ook mooi op een plooi.

Inbetween Circulight

Deze inbetween valt prachtig soepel en biedt voldoende privacy. Circulight komt prachtig tot z’n recht als je de Happy Wave confectie gebruikt of slepend op de vloer.

Gordijn Circuleaf

De natuurlijke nonchalante mêlee uitstraling in combinatie met het grote bladdessin ontstaat door de grovere slubs en subtiele verdikkingen. Circuleaf valt prachtig soepel en heeft 2 mooie kanten.

Gordijn Circuloft

De natuurlijke nonchalante uitstraling die ontstaat door de grovere slubs en subtiele verdikkingen kan iedere keer iets verschillen en dat maakt dit gordijn uniek in je huis. De kamerhoge gordijnstof biedt veel privacy en kan naadloos geconfectioneerd kan worden. Het komt prachtig tot z’n recht als je een wave of ring confectie toe past.


Terug naar onze gordijn collecties...