Horren

Mensen kiezen om verschillende redenen voor horren in huis. Uiteraard is het tegenhouden van de vliegen en de insecten, de voornaamste reden. Dit heeft ook een gunstige uitwerking op de insectenpopulatie. Insecten zijn essentieel voor de voedselketen en de balans in de natuur. Door te kiezen voor een hor i.p.v. chemische bestrijdingsmiddelen, kies je dus ook voor een beter milieu.

Daarnaast is goed ventileren ook een belangrijke reden geworden, voor het kiezen van een hor. Iedereen is zich door de Corona-crisis bewuster van een gezonde leefomgeving. Goed ventileren hoort daar zeker bij.

We zijn al een aantal jaren dealer van het merk Unilux

Varianten horren

Hordeuren
Raamhorren

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Alles in vele kleuren en uitvoeringen.  Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze hor met zogenoemd Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten. Wij hebben horren op maat. Bij jou thuis komen we exact inmeten welke maat hor je nodig hebt, zodat deze netjes aansluit op of in het kozijn.

Een hor is vooral functioneel, maar moet ook solide zijn en handig in gebruik. Vloeren en Interieur levert voor iedere situatie het juiste product.