Tapijt

Warm, behaaglijk en sfeervol tapijt

Tapijt geeft in vele gevallen gelijk een behaaglijk gevoel en warmte met een tikkeltje luxe. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief. Tapijt dempt het geluid en is relatief stroef in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat, dat maakt het veiliger. Daarnaast is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen. Met tapijt wordt meestal kamerbreed tapijt (van muur tot muur) bedoeld, maar een karpet (kleed) is ook tapijt. Tapijt en karpetten heb je in hoogpolig en laagpolige varianten, alles in vele structuren en kleuren. Allergie gevoelig, dan is tapijt in huis ideaal. Je creëert namelijk een gezond binnenklimaat.

Warm, gezellig, chique, stijlvol, uitbundig en speels zo maar enkel termen die op het hedendaagse tapijt van toepassing zijn. U kunt de sfeer in uw woning bepalen met de juiste tapijt keuze. Onze tapijtfabrikanten volgen de laatste woontrends op de voet zodat wij u kunnen verassen met een uitgebreid assortiment kleuren.

Het comfort van tapijt

  • Keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen
  • Geeft een warme uitstraling
  • Hoog- of laagpolig, altijd zacht en comfortabel
  • Heeft een geluiddempende én isolerende werking

Bij Vloeren en Interieur Noordwolde voeren we diverse gerenommeerde merken. We werken met merken, die bekend staan om hun zeer hoge kwaliteit, goede ontwerpen en een hoog comfort. We kunnen in elke prijsklasse een mooi assortiment aan bieden.


Terug naar onze vloeren...