Tapijt

Warm, behaaglijk en sfeervol tapijt

Vloerbedekking geeft in vele gevallen gelijk een behaaglijk gevoel en warmte. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief, maar ook erg comfortabel. Tapijt is geluid reducerend en is vrij stroef in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat, dat maakt het veiliger. Daarnaast is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen. Met tapijt wordt meestal kamerbreed tapijt (van muur tot muur) bedoeld, maar een karpet (kleed) is ook tapijt. Je hebt de keuze in hoogpolig en laagpolige varianten, alles in vele structuren en kleuren.

Spreek je over tapijt, dan zijn de volgende termen  van toepassing: warm, gezellig, chique, stijlvol, uitbundig. De sfeer in uw woning wordt mede bepaald door de juiste tapijt keuze. Onze tapijtfabrikanten volgen de laatste woontrends op de voet zodat wij u kunnen verassen met een uitgebreid assortiment kleuren.

Het comfort van tapijt

  • Keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen
  • Geeft een warme uitstraling
  • Hoog- of laagpolig, altijd zacht en comfortabel
  • Heeft een geluiddempende én isolerende werking
Bij Vloeren en Interieur Noordwolde voeren we diverse gerenommeerde merken. We werken met merken, die bekend staan om hun zeer hoge kwaliteit, goede ontwerpen en een hoog comfort. We kunnen in elke prijsklasse een mooi assortiment aan bieden.

Terug naar onze vloeren...