PVC vloeren.

Vloeren en Interieur Noordwolde verkoopt de kwalitatief zeer hoogwaardige PVC vloeren van o.a. mFLOR.

PVC vloeren zijn eens te meer hip en trendy en winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. We hebben het dan nog niet gehad over de talrijke voordelen, die van dit vloertype het neusje van de vloermateriaal zalm maken.

De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand… en dit alles tegen een uiterst zachte prijs.

Bent u daarom op zoek naar een PVC vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC vloer. U zult er van versteld staan wat deze vloer allemaal te bieden heeft en met een aan 100% grenzende zekerheid haalt u een vloer in huis die al miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt.

Er zijn tegenwoordig verschillende merken op de markt die PVC vloeren produceren, verkopen en leveren. Door de toenemende populariteit van PVC vloeren neemt dit gamma aan merken ook stelselmatig toe.

Raadzaam bij het kiezen van een merk is om te gaan kijken naar de garantie, de duurzaamheid en natuurlijk het design van uw PVC vloer. De PVC vloer moet niet alleen goed zijn, maar hij moet ook naar uw smaak zijn.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen. Door gebruik te maken van de designmogelijkheden van MFlor, krijg je inzicht in de keuze van je nieuwe vloer .

 

 

  • Zie de mooiste, natuurechte dessins. Niet te onderscheiden van echt hout of steen.
  • Voel de natuurlijke structuren met ‘mFLOR Natural Touch’.
  • Ervaar de aangename akoestiek en het prettige loopgeluid.
  • Geniet van een fris en veilig binnenklimaat door de minimale emissies.
  • Proef de sfeer die je met een vloer kunt creëren. mFLOR, sense of living

Terug naar onze vloeren...