PVC vloeren

Vloeren en Interieur Noordwolde verkoopt de kwalitatief zeer hoogwaardige PVC vloeren van o.a. mFLOR, maar ook Gelasta en nieuw in ons assortiment is Belakos.

PVC vloeren zijn eens te meer hip en trendy en winnen dan ook steeds meer en meer terrein op traditionele laminaat-, parket- en zelfs vinylvloeren. We hebben het dan nog niet gehad over de talrijke voordelen, die van dit vloertype het neusje van de vloermateriaal zalm maken.

De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand… en dit alles tegen een uiterst zachte prijs.

Bent u daarom op zoek naar een PVC vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer overweeg dan zeker eens de aankoop van een PVC vloer. U zult er van versteld staan wat deze vloer allemaal te bieden heeft en met een aan 100% grenzende zekerheid haalt u een vloer in huis die al miljoenen mensen gelukkig heeft gemaakt.

Er zijn tegenwoordig verschillende merken op de markt die PVC vloeren produceren, verkopen en leveren. Door de toenemende populariteit van PVC vloeren neemt dit gamma aan merken ook stelselmatig toe.

Raadzaam bij het kiezen van een merk is om te gaan kijken naar de garantie, de duurzaamheid en natuurlijk het design van uw PVC vloer. De PVC vloer moet niet alleen goed zijn, maar hij moet ook naar uw smaak zijn.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. Pvc- vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst.

Met de roomvisualisator kun je mooi zien of de vloer bij je huis past. Klik op de link en laat je verrassen.

Soorten vloeren

Dryback

Als het om een dryback pvc-vloer gaat hebben we het over een traditionele manier van vloeren leggen: verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond waarbij een ondervloer niet meer nodig is. Ideaal dus voor het gebruik van vloerverwarming.

Rigid Click

Het leggen van een pvc-vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met het slimme click-systeem plaats je de planken direct op een bestaande vloer of een ondergrond met kleine oneffenheden.  Rigid Click heeft over het algemeen een 10dB geluiddempende onderlaag.


Terug naar onze vloeren...