Hordeur

Insectenwering voor deuren wordt in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Al onze hordeuren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kunnen onze horren altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. Gelukkig maken we altijd maatwerk!

Plisséhordeur

Een plisséhordeur: in onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. De vernieuwde Plissé hordeuren zijn vanaf nu leverbaar. Je kunt nu écht helemaal ongestoord genieten van frisse lucht in huis. Geen geratel meer van je hordeur maar enkel het gezoem van de insecten buiten. Want daar doen ze goed werk, niet binnen.

Vaste hordeur

Vaste hordeur of schuifhordeuren: gaas zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas.

Rolhordeur

Een rolhordeur: gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden.


Keer terug naar onze horren