Vloerkleden

Warm, behaaglijk en sfeervol vloerkleed

Vloerkleden geven in vele gevallen gelijk een behaaglijk gevoel en warmte met een tikkeltje luxe. Het is zacht, enorm sfeervol en decoratief. Een vloerkleed dempt het geluid en is relatief stroef in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat, dat maakt het veiliger. Daarnaast is het warmte isolerend, wat je energie kan besparen. Met tapijt wordt meestal kamerbreed tapijt (van muur tot muur) bedoeld, maar een karpet (kleed) is ook tapijt. Karpetten (vloerkleden) heb je in hoogpolig en laagpolige varianten, alles in vele structuren en kleuren. Allergie gevoelig, dan is tapijt in huis ideaal. Je creëert namelijk een gezond binnenklimaat.

Warm, gezellig, chique, stijlvol, uitbundig en speels zo maar enkel termen die van toepassing zijn. U kunt de sfeer in uw woning bepalen met de juiste tapijt keuze. Onze tapijtfabrikanten volgen de laatste woontrends op de voet zodat wij u kunnen verassen met een uitgebreid assortiment kleuren. In principe kan elk tapijt omgetoverd worden tot een mooi vloerkleed. De vloerkleden kennen verschillende afwerkingsmogelijkheden. Door de verschillende manieren van confectie door onze leverancier Carpetline, wordt uw karpet een persoonlijk item in de ruimte.

Het comfort van Karpet

  • Keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen
  • Geeft een warme uitstraling
  • Hoog- of laagpolig, altijd zacht en comfortabel
  • Heeft een geluiddempende én isolerende werking

Vloerkleden Zo kies je de juiste!

  • het formaat van het vloerkleed.
  • afmetingen van je opbergmeubels.
  • vloerkleed onder of voor de bank.
  • hoogpolige of laagpolige vloerkleden in verschillende materialen.
  • een vloerkleed passend bij jouw interieur en woonstijl.
Creëer binnen je interieur een compleet andere styling door bijvoorbeeld een rond vloerkleed, jute vloerkleed of een sisal vloerkleed toe te voegen. Of verander de styling van je woonkamer door een vintage- of een hoogpolig vloerkleed neer te leggen.
Niet alleen de stijl van een tapijt kan veel doen voor je interieur, ook de kleur van een vloerkleed kan veel verschil maken. Kies je voor een grijs vloerkleed, dan kies je voor een neutrale look, een blauw vloerkleed voor een contrasterende look en een rood vloerkleed voor een warme, intieme look. Uiteraard is er voor iedere ruimte voldoende keuze in kleur en motief. We helpen u graag met persoonlijk advies.

Terug naar onze vloeren...