Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën bestaan uit lamellen die kunnen kantelen om de lichtinval te reguleren.

De collectie horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.
In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suedeprinten. Nieuw is de matte finish. Hierdoor krijgt het product een mooie stoere uitstraling.

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50mm.
Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun “ naturel” look een warme sfeer creëren. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

We hebben een mooie update voor onze Horizontale jaloezieën. Een serie sfeervolle matte lamellen. Verkrijgbaar in 13 kleuren en 3 lamelbreedtes.


Terug naar raamdecoraties...