Luchtzuiverende stoffen

Schone lucht in huis!

Wist je dat volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zo’n 90% van de mensen vervuilde lucht inademt? Het is overduidelijk dat luchtvervuiling een steeds groter en wereldwijd probleem wordt. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust & proberen een steentje bij te dragen. Ook wij bij A House of Happiness proberen dat te doen, in ons Green Book kunt u lezen waar wij allemaal mee bezig zijn. Wereldwijde bewegingen vertalen zich vaak terug in trends & de populariteit van de luchtzuiverende kamerplant is bij ons dan ook niet onopgemerkt gebleven! Ondanks dat dit niet de oplossing is van het probleem, kan men de lucht in huis toch een beetje zuiveren. Maar wat nou, als je geen plantenliefhebber bent of als je nog meer wilt doen dan dat beetje? Met onze luchtzuiverende gordijnen, dragen wij dat extra steentje bij aan “naturally” fresh air!

Functionaliteit

De luchtzuiverende werking d.m.v. een natuurlijke technologie is vergelijkbaar met de werking van luchtzuiverende planten:

  • Er worden twee verschillende functionele deeltjes gebruikt om vluchtige verontreinigende stoffen uit de binnen lucht te verwijderen.
  • De technologie die is toegepast in het gordijn is een katalysator die de oxidatie in de binnenlucht mogelijk maakt.
  • Onze gordijnstoffen Refresh, Aireca, Bouclight en Fresh breken hierdoor de verontreinigde stoffen in de lucht af en maken de lucht gezonder.
  • Het effect is permanent en neemt na verloop van tijd niet af. Er zijn tot 20 wastesten uitgevoerd.

Natuurlijke mineralen en zouten

We gebruiken organische en natuurlijke mineralen als katalysator. Deze komen vaak in de natuur voor, bijvoorbeeld natuurlijke zouten, organische zoutcomplexen etc. We kunnen natuurlijk niet het exacte recept met jullie delen, dat is het geheim van de chef! Maar we kunnen wel zeggen dat er geen gevaarlijke stoffen, zware metalen of biociden gebruikt worden.

Getest?

Ja! De technologie en werking van onze luchtzuiverende gordijnstoffen is getest bij een geaccrediteerd testlaboratorium.

 

Duurzaam.

Al onze luchtzuiverende gordijnenstoffen zijn ook nog eens deels gemaakt van gerecycled PET flessen! En wist je dat deze stoffen ook allemaal homogeen zijn, doordat ze van 100% polyester zijn gemaakt? Alleen gordijnstoffen die gemaakt zijn van één en dezelfde samenstelling (lees: homogeen) kunnen gerecycled worden. Dit betekent dat wij ons snijafval kunnen hergebruiken & niet hoeven weg te gooien. Wij laten het snijafval vervezelen, spinnen hier nieuwe garens van en weven daar weer nieuwe gordijnstoffen van. Extra zuiver dus.


Terug naar onze gordijn collecties...