Woontrend 1: neutraal en rustgevend

We beginnen dit jaar als een lege bladzij en we gaan terug naar de basis. Eenvoud en rustige kleurtonen spelen een grote rol in de voorjaarstrend Deze nieuwe woontrend heeft een nieuwe twist: een bijzondere okergele kleur doet haar intrede. Combineer deze okergele kleur met een basis aan wittinten en een mix van een beige- en lichtbruin palet voor een rustige sfeer in huis. Ga voor persoonlijke accessoires met een subtiele, fijne print. Het is belangrijk dat je je interieur écht van jou maakt.

Woontrend 2: mix van etnische tinten

Droom over een warm zonnig oord en laat je verbeelding de vrije loop. Warmte en karakter is waar de nieuwste voorjaarstrend voor staat. Het kleurenpalet met bruintinten, steenrood en zwart sluit daar perfect op aan. Ik denk, dan als snel terug aan onze vakantie in Marokko. De prachtige kleuren. De stoere materialen. Prachtige lampen. Er kan en mag veel in dit thema, als het maar in het kleurenpalet past. Hier voel je je in een mum van tijd weer happy!

Woontrend 3: Moderne urban luxe

Hoge plafonds en grote ramen met luiken zorgen voor allure. Creëer moderne, urban luxe door grafische vormen te combineren met klassieke elementen. Het kleurenpalet is simpel: deze trend bevat veel grijs, zwart-wit en betontinten afgewisseld met koper en zilver voor het contrast. Zware materialen zoals beton, marmer, zwart metaal en steen zijn hierbij onmisbaar.