Handige tools voor het uitzoeken van een vloer, daarmee wordt de keuze wel heel erg makkelijk. Wanneer je toe bent aan een nieuwe vloer in je huis, komen er allerlei keuzemogelijkheden op je af.  Bijvoorbeeld

  • Welk materiaal kies ik
  • Aan welke eisen wil ik dat mijn vloer voldoet
  • Welke kleur en/of welk dessin

De juiste vloer is de basis van de rest van je interieur. Een vloer die past bij je stijl en je leven. We verkopen een ruime keuze vloeren. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vind je zeker de vloer, die bij je past. Op onze pagina Vloeren bij vloeren en interieur noordwolde vind je informatie over onze vloeren. Maar ook in de winkel helpen we je graag met persoonlijk advies.

Onze leverancier Quick-step heeft bovendien 2 handige tools op hun website, die je helpen met het uitzoeken van de juiste vloer.

  • FloorExplorer begeleidt je bij je zoektocht naar de perfecte vloer voor je huis.
  • Wil je er zeker van zijn dat de vloer die je mooi vindt bij je interieur past? Dat is mogelijk! Upload gewoon een foto en bekijk het resultaat met RoomViewer.