Weg van het jachtige leven en terug naar de basisWaar het zorgeloos voelt. Met oog voor rust en natuur. Waar het niet allemaal perfect hoeft te zijn. Een combinatie van het buitenleven het comfort van het stadse leven.

Omarm het platteland

Door de natuurlijke materialen, de zachte kleurencombinaties, accenten en de eenvoud wordt het platteland weer gezien, als hip.

Imperfectie door eenvoud 

De imperfectie zie je terug in alle ambachtelijk gemaakte accessoires en meubelen. Van mooie authentieke erfstukken tot handgemaakte woondecoratie. Elk met een eigen verhaal.

Vormen & Materialen

Gelukkig mag deze puurheid ook puur zijn. De gebruikte materialen, zoals onbehandeld hout, rotan en grof linnen zien we in combinatie met strakke items en vormen. Mooie linnen gordijnen  in combinatie met een stoere landelijke tafel, maar met mooi gestyld met moderne strakke woonaccessoires.

Kleuren & prints

De kleuren zijn zacht, liefelijk, natuurlijk. Vooral pasteltinten in combinatie met aardetinten. Door dichtbij jezelf te blijven, zie je rust en gezelligheid ontstaan. Geen stress om wat iemand anders vindt, maar je eigen “ik” staat voorop in de kleurkeuze. Met elkaar genieten. Deze puurheid zorgt voor een zen-sfeer.  Haal binnen naar buiten en andersom. De zomer is begonnen. Het kan nu…