Welke trends van dit najaar passen bij jouw woonstijl? Ga je voor een rustig naturel interieur? Of kies je voor verfrissende pasteltinten? Misschien wil je dit najaar juist iets extra’s in je interieur. Een explosie van kleur in combinatie met een naturel basis geeft je huis écht een spannende en warme sfeer. Ontdek alle nieuwe stijlen voor je interieur van dit najaar!

Vorm en textuur

Maak het bijzonder met verschillende vormen en texturen. . Combineer zachte velvet, linnen, wol en creëer een zacht interieur. Combineer ook verschillende vormen voor wat extra’s. Ga voor organische vormen naast strakke lijnen voor een 3d effect.

Contrast

Spelen met contrast. Creëer je eigen stijl door een vleugje duisternis. Plaats contrastrijke elementen zoals strakke zwarte metalen frames, weelderige gordijnstoffen in donkere kleuren en combineer verschillende natuurlijke materialen met elkaar. De combinatie van licht en schaduw, mat en glans geeft een spannend effect.

Pasteltinten

Pastelkleuren geven je huis een vrolijke sfeer. Een vrolijke swung aan je basis van naturellen. Maar pasteltinten  kunnen  ook een verfrissende sfeer geven, wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd. Kies voor patronen van strepen of blokken en lijnen.

Kleur

Ben je niet bang voor kleur in je interieur, leef je uit! Het vereist soms een subtiel aangebrachte krachtige kleuren op de juiste plek om een pittig statement te maken. Of kies een van je muren om er uit te laten springen in een gewaagde kleur!