De kleuren van de kerst 2023

De kerstkleuren 2023, blijven een combinatie van het klassieke donkerrood en dennengroen. Maar in 2023 zien we met name andere rood- en groentinten terug. Denk aan de ietwat donkere tinten rood, zoals bordeauxrood, kersenrood, karmijnrood, paars en granaatappelrood. Kortom de diepere, donkere kleuren maken zijn rentree.

Kleuren van de kerstballen.

Deze trend voor 2023 mixt strakke lijnen, minimalisme en luxe. Met zwart als de ster van de show en accenten in goud en donkere groenen, krijg je echt een unieke uitstraling. Door verschillende materialen te gebruiken, zoals papier, keramiek, glas, hout en metaal, maakt deze trend de kerstversiering extra spannend.

Wat is de trend voor de kerstboom?

Denk aan blauw en zilver, zwart en goud of paars en goud. De kleuren van de mode, zie je dus ook terug, in je interieur. Maar ook speelse ornamenten in uitgesproken kleuren zorgen voor een unieke touch. Zo maak je van jouw kerstboom een echte eyecatcher!